معاون وزیر و رئیس سازمان دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از ساختمان در حال ساخت مرکز مشاوره و درمانگاه دانشگاه کاشان بازدید کرده و از خیر این پروژه تشکر و تقدیر کرد

مدیر فنی و طرح‌های عمرانی دانشگاه کاشان گفت: این مرکز در سال ۱۳۹۱ جانمایی و طراحی شد و از محل کمک‌های خیرین و اعتبارات ملی در سال 1394 کار ساخت آن شروع و سفت کاری آن با اعتباری بالغ بر 20 میلیارد ریال انجام و چندین سال بدلیل عدم تامین منابع مالی معطل مانده بود‌.
دکتر جمشید زاده افزود: با پیگری‌های به عمل آمده توسط رئیس دانشگاه و بنیاد حامیان عملیات ساخت این مرکز با حمایت مالی خیّر جدیدی به نام آقای مهندس یوسف تهرانی تحت نظارت مدیریت فنی و طرح‌های عمرانی شروع شده و پیش بینی می‌شود در اوایل سال 1402 به بهره‌ برداری برسد. وی خاطر نشان کرد: برای تکمیل این پروژه در مساحتی حدود یک هزار و 500 متر مربع اعتباری بالغ بر 70 میلیارد ریال نیاز است.