پیام تسلیت رئیس دانشگاه کاشان به مناسبت درگذشت خیر ارجمند آموزش عالی زنده یاد “حاج مجید راهب”

« إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُون»

وَالْبَاقِیَاتُ الصَّالِحَاتُ خَیْرٌ عِندَ رَبِّکَ ثَوَابًا وَخَیْرٌ أَمَلا/ کهف: ۴۶
كارهاى ماندگار شايسته، نزد پروردگارت پاداشى بهتر دارند و اميد داشتن به آنها نيكوتر است.

خاندان محترم راهب

فقدان شادروان مهندس «حاج مجید راهب» از کارآفرینان ممتاز و بین‌المللی کشور و از خیرین بزرگ و حامی آموزش عالی کشور موجب تاثر و تالم اینجانب گردید.
بی تردید تلاش‌های ارزشمند و سخاوت‌های کریمانه‌ ای که آن فقید سعید در امور خیریه به ویژه ارتقای زیرساخت‌های آموزش عالی در دانشگاه کاشان انجام داد، صدقه جاریه‌ای است که ندای کرامت او را در گوش زمان ماندگار و نیکوکاران دیگر را برای حمایت از علم و فناوری کشور تشویق خواهد کرد و یاد نیک آن عزیز سفرکرده را در دل و جان خانواده بزرگ دانشگاه کاشان ماندگار خواهد کرد.
آن مرحوم جزو پیشتازان خیرین و حامیان دانشگاه کاشان بودند که در سال ۱۳۹۱ مهمانسرا و خوابگاه راهب را در پژوهشکده اسانس دانشگاه ساختند و خانواده ایشان نیز از خیرین نیک نام دانشگاه کاشان هستند.
ضمن ابراز همدردی، از پروردگار بزرگ می خواهم روح  آن بزرگوار را غریق غفران، رضوان و رحمت واسعه خود سازد و او را با اهل کرامت محشور فرماید.
شکیبایی و اجر از درگاه الهی بر این اندوه را برای خانواده محترم و بازماندگان مسئلت دارم.
دکتر عباس کتابی
رئیس دانشگاه کاشان