اعطای یک میلیارد ریال از سوی خانواده زنده‌یاد سیدمرتضی هاشمیان برای بورسیه (کمک هزینه تحصیلی) دانشجویان رتبه برتر

مرحوم سید مرتضی هاشمیان از خیرین خوشنام و خوش‌طینت دانشگاه کاشان بود که بانی خیر چهار خوابگاه دانشجویی در دانشگاه کاشان شد و در ایجاد کتابخانه مطهر و دیگر خیریه‌ها پیشگام بود.اندوه که کرونا این جوان رعنا و خوش‌فکر را از ما گرفت؛ اما کیست که در این دانشگاه باشد و از و آثار او به نیکی یاد نکند.

خوشبختانه خانواده اصیل هاشمیان همچنان یار و همراه دانشگاه‌اند‌؛ سرکار خانم مونا کاظمی‌نیا، همسر و سید رضا، فرزند مرحوم سید مرتضی هستند. درود به روح مرحوم حاج سید محمد هاشمیان که فرزندانی چون مرتضی را پرورش داد.

اخیرترین اکرام این خانواده اعطای یک میلیارد ریال برای بورسیه(کمک هزینه تحصیلی) دانشجویان است که از سوی خانم مونا کاظمی‌نیا و آقای سید رضا هاشمیان اهدا گردیده است.

این بورسیه‌‌ها که از ایده خیرین محترم برآمده؛ اثر ژرفی در روحیه، امیدمندی و تکاپوی مضاعف تحصیلی دانشجویان داشته است.