گزارش تصویری ضیافت کریمان(جشن رمضان)؛ سفره افطار خیرین دانشگاه کاشان

🔸ضیافت امسال با حضور بیش از چهارصد نفر از خانواده‌های خیرین دانشگاه و دانشجویان رتبه اول مقطع کارشناسی ورودی ۱۴۰۲ و خانواده هایشان، پنج شنبه ۲۴ اسفند جاری برابر با سوم رمضان المبارک در تالار پدیده جوان کاشان برگزار شد.
🔸بانی ضیافت رمضان امسال، خانواده ترکیان و کاظمی نیا بودند که مهرورزانه این سفره افطار را برای پذیرایی از روزه داران و شادی روح درگذشتگانشان گسترده بودند.
البته در سفره افطار و‌ اعطای بورسیه، خیرین ارجمند و همیشه همراهی چون دکتر علی سعیدی، مهندس حسن شکرریز، مهندس سید محسن عزیزی و…. هم مشارکت داشتند.
🔸این مراسم از ساعتی قبل از افطار با خیر مقدم گویی علی محمد الماسی، مدیرعامل بنیاد حامیان، سخنرانی دکتر حمیدرضا فهیمی‌تبار رئیس هیأت مدیره بنیاد حامیان، دلنوشته یکی از دانشجویان خطاب به خیرین، مناجات خوانی، تصنیف خوانی و… همراه بود و‌ با اقامه نماز جماعت مغرب و عشا ادامه یافت و با افطار تکمیل شد.
🔸مثل همیشه اجتماع خیرین و دانشجویان، زیر یک سقف و ذیل یک برنامه، جلوه‌هایی از شوق و شعف را در این جشن رمضانی رقم زد.