سلامت خانواده، جوانی جمعیت، ازدواج و فرزندآوری

با حضور مسئولان و کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی کاشان در دفتر بنیاد حامیان دانشگاه کاشان، موضوع تسهیل ازدواج دانشجویان و ترغیب به فرزندآوری و همراهی خیرین محترم در این زمینه، مورد تبادل نظر قرار گرفت.
در این جلسه، خانم‌ها دکتر زهرا نخی رئیس گروه واحد سلامت خانواده، شهناز خاندایی کارشناس مسئول واحد سلامت، جوانان، نوجوانان و مدارس، اعظم مدیحی کارشناس مسئول جوانی جمعیت و معصومه اخوان، کارشناس مسئول جوانی جمعیت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و دکتر اکبر تکری از شرکت پنتا، حضور داشتند.
سرفصل‌های مباحث مطرح شده در این جلسه به قرار زیر بودند:
ضرورت اهتمام بر سیاست‌های جوانی جمعیت، ازدواج و فرزندآوری؛
ترغیب بیش از صد هزار زن کاشانی که در سن باروری هستند به فرزند آوری؛
تشویق خانواده‌های تک فرزند و بی فرزند که حدود ۲۴ درصد خانواده های این منطقه را تشکیل می‌دهند به فرزند آوری؛
توسعه درمان‌ ناباروری برای حدود هشت هزار زوج نابارور منطقه که با درمان‌های جدید، حدود ۹۵ درصد موفقیت آمیز است؛
پیش‌گیری از سقط جنین و آگاهی بخشی در زمینه مخاطره‌های آن برای مادران؛
تشریح برنامه‌های مرکز حمایتی نفس برای مادران؛
بررسی و برنامه‌ریزی برای کاهش آمار طلاق در منطقه؛
ضرورت بسط امید و‌ نشاط در جوانان؛
زمینه‌سازی اشتغال و رفاه برای جوانان؛
تعامل با خیرین مسکن ساز برای در اختیار گذاشتن مسکن‌های موقت برای زوج‌های جوان؛
و … .
در این نشست مقرر شد جلسات هدفمندی با مسئولان دانشگاه و نیز خیرین مسکن‌ساز و … برای برنامه‌ریزی سیاست‌های تشویقی برای ازدواج دانشجویان و فرزند آوری، برگزار شود.