از منزل حاج امیر تا منزل دکتر علی محمد

◽️در شبی از شب‌ها زمستان خشک و کم بارش ۱۴۰۲ در حالی که نفس‌های سرد و بی روح باد زمستانی خودش را به پس پنجره می‌چسبانید؛ در منزل گرم دکتر علی محمد و حاجیه زهرا خانم، میهمانان ایشان شدیم.
◽️اندکی بالاتر از این منزل، باغ تاریخی فین است. گرچه امسال بی آبی بیداد می‌کند؛ اما با ترنم چشمه‌سار و شکوه سروهای قامت کشیده فین، می‌توان با آب و سبزه نجوا کرد. ‌
◽️بیش از سیزده سال پیش بود که در منزل زنده حاج امیر کتابچی، بنیاد حامیان دانشگاه کاشان، اجتماع همدلانه‌ای داشت و فصل نوین کارخود را کلید زد و در طول این سال‌ها، خانواده حاج امیر، پسران، دختر، داماد، برادران و بستگان، همیار و همراه این بنیاد بوده‌اند.
◽️ امشب در منزل دکتر علی محمد ساتر و حاجیه خانم زهرا کتابچی هستیم؛ داماد و دختر حاج امیر.
◽️ بهانه، تبریک تولد است و طلب سلامت و سربلندی برای این زوج که دانشکده‌ای معظم در دانشگاه کاشان ساخته‌اند و همواره حامی برنامه‌ها و فعالیت‌های دانشگاه بوده‌اند.
◽️گفتگوهای امشب مثل شب‌های زمستانی، طولانی شد. بیش از دو ساعت از هر دری سخنی رفت.
◽️ از جمله، این مباحث به گپ و گفت، گذاشته شد:
◽️تفاوت‌های رفتاری، امکاناتی، معیشتی و… دانشجویان و دانشگاه‌های امروز و دیروز؛
◽️ضرورت تدریس دروس و واحدهای تخصصی و روزآمد در دانشگاه‌ها؛
◽️معضل کاهش مدیران کاربلد در بخش‌های مختلف در چشم‌انداز آینده؛
◽️لزوم نقش آفرینی بیشتر نخبگان در جامعه؛
◽️شناخت چالش‌های نسل جدید؛
◽️آشنایی با پیشرفت‌های روز آمد علم و توان حل مسائل لابنحل؛
◽️تمرین حوصله و صبوری برای بازدهی کارها و تحقیقات به ویژه از سوی جوانان؛
◽️پیشنهاد برپایی کنفرانس پیرامون واکاوی نیازها و دغدغه‌های جوانان امروزی و آسیب شناسی معضلات جامعه؛
◽️توجه بیشتر به آموزش و پرورش؛
◽️اهمیت کارورزی و‌حرفه آموزی در حین تحصیل؛
◽️توجه مضاعف به علوم انسانی؛
◽️عنایت به اخلاق حرفه‌ای در همه علوم؛
◽️و … .
◽️در این دیدار، تابلو ترنم مهر(شعر دانشجوی دانشگاه کاشان برای خیر دانشگاه کاشان) تقدیم دکتر ساتر ‌و‌خانم کتابچی شد. عکس این تابلو، یکی از ماندگارترین قاب‌‌های تاریخ دانشگاه کاشان بود. ششم اسفند ۱۳۹۶ روز افتتاح ساختمان دکتر ساتر و‌ خانم کتابچی(دانشکده‌های مهندسی مکانیک و مهندسی برق و کامپیوتر) یکی از شادمانه‌ترین و‌ پرشورترین اجتماعات دانشجویان در پله‌های ورودی این ساختمان و سپس برای برش و توزیع کیک افتتاح، ثبت شد.