دانش آموختگان دانشگاه کاشان همیار بنیاد حامیان دانشگاه کاشان می‌شوند

دانش آموختگان، برونداد و حاصل تکاپوی آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی هر مرکز علمی در ادوار فعالیت آن‌ هستند.
دانشگاه کاشان در نیم قرن حیات خود، افزون بر سی هزار دانش آموخته در مقاطع مختلف تحصیلی داشته است که در کنار همهٔ نقش آفرینی‌های اجتماعی و توفیق‌های شخصی، می‌توانند بهترین همراهان و همیاران دانشگاه، به ویژه در راستای رسالت‌های بنیاد حامیان دانشگاه باشند.
نشست همفکری و تبادل نظر پیرامون راه‌اندازی شبکه همیاران بنیاد حامیان از بین دانش‌آموختگان دانشگاه کاشان، در محل دفتر بنیاد حامیان تشکیل شد.
در این نشست، مدعوین که جمعی از صاحب نظران و مسئولان مرتبط با امور دانش آموختگان دانشگاه کاشان بودند؛ تجربه‌ها و دیدگاه‌های خود در زمینه اقدام‌های قبلی، سامانه ثبت نام دانش آموختگان، همایش‌های برگزار شده، گروه‌های تشکیل شده در شبکه مجازی، ضرورت استمرار ارتباط با دانش‌آموختگان، بهره‌مندی از تجارب دیگر دانشگاه‌ها، داشتن ساز و کار کارآمد و نیروی کارشناس خبره برای دفتر ارتباط با دانش آموختگان و … به اشتراک گذاشتند.
در این جلسه قرار شد به عنوان شروع به کار این شبکه همیار، بخشی از دانش‌آموختگان دانشگاه کاشان در جشن بورسیه که اسفند ماه جاری برگزار خواهد شد دعوت شوند.