تقدیر از دانشجویان همیار بنیاد حامیان

◽️بنیاد حامیان دانشگاه همواره پشتگرم از همراهی و مشتاق حمایت و همیاری آحاد دانشگاهیان از اساتید و کارکنان تا دانشجویان و دانش‌آموختگان است و در این راستا کمیته‌های همیاران را ایجاد کرده و در پی بسط و توسعه آن‌هاست.
◽️از جمله از روح‌نواز‌ترین مشارکت‌ها برای بنیاد و به ویژه خیرین ارجمند، حضور پرشور و امیدبخش دانشجویان در برنامه‌ها و فعالیت‌هاست که شعف و وجد خیرین از این همراهی وصف ناپذیر است.
◽️در نشستی صمیمانه از بخشی از دانشجویان همیار بنیاد، سپاسگزاری شد:
فرهمند فرزانگان، زهرا قضاوی، فائزه کوشا، مستانه صدر، آرزو یزدانی، محمدحسین نعمت‌الهی‌نیا، علی‌اصغر ذبیحی، بیتا حیدری، زهرا علیرضایی، خاطره‌ حسن‌یار، دانشجویانی هستند که در چند مدت اخیر در بخش‌های اجرای برنامه‌های فرهنگی_هنری، امور اجرایی، تولید محصولات هنری، فیلم سازی و… با بنیاد حامیان دانشگاه کاشان همکاری داشته‌اند.
◽️دفتر بنیاد حامیان دانشگاه کاشان واقع در طبقه بالایی ساختمان علوم پایه(جنب دفتر رئیس دانشکده فیزیک) از حضور و همراهی همه دانشگاهیان به ویژه دانشجویان عزیز استقبال می‌کند.