با قدم مادر، پروژه علوم قرآن و حدیث شتاب مضاعف می‌گیرد

🔸وقتی رشته مهرورزی در بین افراد یک خانواده از پدر بزرگ و مادر بزرگ تا نوه‌ها امتداد دارد؛ جلوه های مبارکی از بلند همتی عینیت می‌یابد.
🔹دوشنبه ۲۹ آذر، حورا و امیر حسین احسانیان (فرزندان خیرین گرانقدر حاج مهدی احسانیان و خانم الهام هاشم‌اف) در جشن بورسیه، روی سن تالار علامه فیض دانشگاه کاشان حاضر شدند و بخشی از بورسیه دانشجویان را تقبل کردند.
🔸شنبه ۴ آذر پدر و مادر حاج مهدی( حاج حسن احسانیان و حاجبه خانم طاهره حلی) در محل پروژه علوم قرآن و حدیث حضور یافتند و مهرورزی فرزند را در قامت این ساختمان دیدند.
🔹حاج مهدی که تا اینجا، پروژه را به نام پدر پیش برده بود به یمن قدوم مادر، بیان داشتند که برای ادامه ساخت و ساز، پنجاه میلیارد ریال دیگر به نام مادرشان، حاجیه خانم طاهره حلی به این بنا اختصاص می‌دهند.
عزم و‌ نظر عالی خیرین را می‌ستاییم.