عطر گلاب در ایران گلاب

🔻رئیس دانشگاه و اعضای هیأت مدیره بنیاد حامیان دانشگاه کاشان با حضور در محل شرکت ایران‌گلاب با خیرین ارجمند مهندس مجید راهب و خانم مهین‌دخت مدنی دیدار کردند.
🔻در این دیدار گرم و صمیمی با گرامیداشت یاد و خاطره زنده یاد مهندس علی‌رضا(پیام) راهب، برخی ویژگی‌های اخلاقی و رفتاری این جوان رعنا و نوع دوست، مرور شد.
🔻مهندس راهب و همسرش که سخت غمزده و‌گریان بودند؛ از همدردی و حضور پرشمار مردم کاشان، قمصر و تهران در مراسم تشییع و یادبود این مرحوم تشکر کردند.
🔻در این بزم همدلانه، گفت و شنودهای زیر هم انجام پذیرفت:
🔸دلدادگی مرحوم علیرضا راهب به سفر کربلا و التزام او به پیاده روی سالانه در مسیر کربلا و قصد اقامت دائمی در این سرزمین.
🔹تقدیر از اقدام نوع دوستانه مرحوم علیرضا راهب در آزاد کردن چند زندانی غیرعمد در کاشان
🔸پیشنهاد یاد کرد و ارجداشت این جوان سفر کرده در مراسم اعطای بورسیه با حضور خانواده راهب در دانشگاه کاشان
🔹تمجید اهتمام حاج مجید راهب و خانم مهین‌دخت مدنی در مهرورزی و‌خیرگستری در کاشان و قمصر و دانشگاه کاشان( فعالیت‌های انجام شده و خیریه‌های در دست انجام)
🔸نحوه آموزش کارآفرینی و بازاریابی به دانشجویان
🔹اعلام آمادگی دانشگاه برای پذیرش دانشجوی بورسیه برای شرکت ایران‌گلاب و مجموعه هلدینگ راهب.