جلسه مشترک هیأت مدیره بنیاد حامیان دانشگاه کاشان با رئیس و کارشناس پژوهشکده فرش

🔸رئیس و کارشناس پژوهشکده فرش با حضور در دفتر بنیاد حامیان؛ طرح راه‌اندازی کارگاه بافت فرش دستباف از سوی یکی از خیرین محترم در دانشگاه کاشان و جنبه‌های مختلف آن را مورد تبادل نظر قرار دادند.
🔹در این نشست با توجه به جلسات برگزارشده با خیر محترم در بنیاد حامیان، دفتر ریاست دانشگاه و پژوهشکده فرش، نحوه تعامل با خیر محترم، فضای در نظر گرفته شده، نحوه تأمین بافنده‌ها، نحوه تنظیم قراداد، نوع نظارت، تعریف مدل کسب و کار در این زمینه، موضوعات مرتبط با بیمه و مالیات، بهره‌مندی از تجربه‌ کارگاه‌های فرش دستباف در سطح شهر، فرهنگ سازی برای اشتغال دانشجویان، ضرورت احیای طرح و نقشه‌های اصیل و قدیمی فرش کاشان، نحوه اشتغال دانشجویان و عموم شهروندان در این کارگاه، مکان پیشنهادی، تجهیزات مورد نیاز، نحوه تقسیم وظایف بین خیّر محترم و‌ دانشگاه و… مورد گفتگو و بررسی قرار گرفت.

1402/7/29