اعضای بنیاد حامیان دانشگاه کاشان با حضور در دفتر خیر ارجمند حاج حمیدرضا مشیری در محل شرکت فرش مشهد اردهال با این صنعتگر موفق دیدار و گفتگو کردند

در این نشست گرم و صمیمی، مهندس مشیری، توکل به خدا و امید به آینده را دو نکته مهم برای توسعه کشور دانست و گفت سختی‌ها همیشه بوده و در آینده هم خواهد بود اما با عنایت خداوند و پشتکار و امید می‌توانیم بر آنها فائق آییم.

وی دو جنبه ویژه در موفقیت کشورهای توسعه‌یافته را تمرکز در فعالیتی خاص و هدفمند و‌دقت در انجام کار دانست و با ذکر آموزه‌ها و آیاتی از قرآن کریم؛ خاطراتی از صنعتگران موفق و آینده‌نگر کاشانی بیان کرد.

مهندس مشیری در این نشست برای اشتغال دایم و پاره وقت دانشجویان در شرکت متبوعش اعلام آمادگی کرد و گفت از حضور در دانشگاه و همراهی و مساعدت در انجام پروژه‌ها و رفع نیازهای دانشگاه و دانشجویان استقبال می‌کنم.

علی‌محمد الماسی مدیر عامل بنیاد حامیان نیز گزارشی از نحوه شکل‌گیری بنیاد حامیان، عملکرد این بنیاد، نوع تعامل خیرین محترم و نیز اولویت‌های مشارکت خیرین در دانشگاه ارائه کرد.