نشست مشترک بنیاد حامیان دانشگاه کاشان با آقای حسنعلی بارفروش مدیرعامل موسسه دار‌‌الاکرام قمر بنی‌هاشم(ع)

در این نشست گرم و صمیمی ضمن تبادل نظر و‌تجربه، مقرر شد موسسه مذکور در زمینه حضور دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه کاشان در کلاس های آموزشی موسسه و نیز تقبل بورسیه (کمک هزینه‌های تحصیلی) مساعی و اقدام نمایند.
موسسه علمی، فرهنگی دارالاکرام، قمر بنی هاشم(ع) کاشان در سال ۱۳۹۳ با هدف حمایت از دانش‌آموزان و دانشجویان منطقه، تاسیس شده و در این مدت منشأ خدمات ماندگاری در زمینه‌های اعطای کمک هزینه های تحصیلی، برگزاری کلاس‌های آموزشی‌ و تحصیلی، برگزاری کلاس‌های مهارت افزایی، اعطای کمک هزینه خرید اقلام کمک آموزشی، برگزاری دوره‌های هدایت تحصیلی، حمایت از دانشجویان و دانش آموزان استعداد برتر فرهنگی و‌ ورزشی، اعطای وام به دانشجویان و دانش آموزان و…فعالیت می نماید.
این موسسه که الان در بلوار دانش مقابل پارک آیت الله مدنی استقرار دارد مورد حمایت معنوی و هدایت بیت آیت الله یثربی و موسسه توسعه عمران سیلک می باشد.

خرداد 1402