خیّر دانشگاهی سفرخانه‌اش را در اختیار جشن‌های ازدواج دانشجویی می‌گذارد

نشست اعضای بنیاد حامیان با جمعی از بانوان خیر به میزبانی خانواده شهیدان عباسعلی و رضا سلطانی‌فر برگزار شد.
در این نشست در فضایی گرم و صمیمی، خواهران شهیدان سلطانی فر، خانم‌ها کریم پناه، اسلامی، کاشانچی، ترکیان‌فر، بیدگلی، مقدم و آقای عامری، با اعضای بنیاد حامیان، شرایط حضور و همراهی خیرین محترم در دانشگاه را به بحث و گفتگو گذاشتند و هر یک از خیرین آمادگی خود را برای مشارکت در برنامه‌های بنیاد حامیان اعلام کردند.

به مناسبت سالروز ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه زهرا(س) زوج خیّر دانشگاه کاشان حاج مهرداد اسلامی و‌حاجیه خانم فخری سلطانی (خواهر شهیدان عباسعلی و رضا سلطانی) متقبل شدند سفره‌خانه مهرزاد را برای جشن ازدواج، در اختیار زوج‌های دانشجو قرار دهند تا مراسم ازدواج یا سایر جشن‌ها و مراسمشان را در آنجا برگزار کنند.
این سفره‌خانه بالاتر از میدان بسیج، بلوار شهدا، روبروی پارک لاله واقع شده و ظرفیت پذیرایی از چهارصد نفر را دارد.