تشکیل نخستین جلسه دوره جدید هیأت مدیره بنیاد حامیان دانشگاه کاشان

نخستین جلسه دوره جدید هیأت مدیره بنیاد حامیان دانشگاه کاشان روز پنج شنبه 28 اردیبهشت ماه 1402 با حضور رئیس دانشگاه و با شرکت اعضای جدید تشکیل شد

در این جلسه، ضمن ارائه گزارش عملکرد یکساله بنیاد حامیان، سیاستگذاری بنیاد برای سال 1402 تشریح شد.

بررسی وضعیت صندوق قرض‌الحسنه دانشجویی فاطمه‌الزهرا«س»، بررسی و تصویب آیین نامه مالی و معاملاتی بنیاد، بررسی فرایند همکاری بنیاد با مراکز آموزش عالی منطقه کاشان و بررسی ساختار و تشکیلات بنیاد حامیان از دیگر دستورکارهای این نشست بود. در این جلسه با تصویب اساس‌نامه جدید و آیین نامه مالی و معاملاتی، مقرر شد مجمع عمومی بنیاد در سال جاری تشکیل و نسبت به تقویت فعالیت‌ها اقدام شود.

شایان ذکر است هیأت مدیره جدید شامل این افراد می‌باشند:

علی محمد الماسی(مدیرعامل) ، دکتر حمیدرضا فهیمی‌تبار(رئیس هیأت مدیره) ، دکتر عباس کتابی، حاج محمد کتابچی، حاج جواد شبانی، حاج مهدی کتابچی، حاج احمد فتاحی، زهرا کتابچی، اعظم افضلی، مسعود ابریشمی و دکتر محسن ایرانی «اعضای هیأت مدیره» و دکتر مهدی محمدزاده و حمیدرضا طاهرزاده «بازرس‌»