دیدار با خیر ارجمند جناب آقای حاج رضا عامری

جمعه شب بیست و یکم بهمن 1401 رئیس دانشگاه، مدیر عامل،رئیس هیأت مدیره و اعضای بنیاد حامیان دانشگاه با حضور در منزل خیر ارجمند حاج رضا عامری اهتمام ایشان در مهرورزی های گوناگون در سطح شهر را ستودند و به ویژه از خانواده دوستی ایشان تمجید کردند.
در این دیدار رییس دانشگاه و مدیر عامل و رئیس هیأت مدیره بنیاد حامیان در سخنان جداگانه ای با ستایش روحیه خیرخواهانه و نگاه بلند آقای عامری و همسر و فرزندانشان وضعیت جاری دانشگاه و نوع مشارکت های خیرین ارجمند را برشمردند.
در این نشست گرم و صمیمی حاج رضا عامری در کنار همسر همراهشان حاجیه خانم محترم عامری و فرزندانشان سمانه، محدثه و هدیه عامری، خاطراتی از زندگی و روزگار خود بیان کردند.

در این دیدار که پس از حضور این خیر ارجمند در دانشگاه صورت گرفت مقر شد خانواده عامری به یاد بود فرزند جوانشان مرحوم مجتبی عامری خیریه هایی در دانشگاه و صندوق فاطمه الزهرا(س) بنیاد بگذارند.