خیّر ارجمند سرکار خانم زهره امامی کاشانی پای سخن دانشجویان دانشگاه کاشان

خانواده بزرگ و اصیل امامی کاشانی از جمله خیرین دانشگاه کاشان هستند که در زمینه‌های مختلف، این دانشگاه را مورد حمایت قرار داده اند.

زنده یاد حضرت آیت الله حاج محمد امامی کاشانی، جاوید نام حاج احمد امامی کاشانی، مهربانو حاجیه خانم فاطمه گلابی بارها به دانشگاه کاشان آمده بودند تا عینیت ایده‌ها و اندیشه‌های خیرمندانه خود را در چهره دانشجویان به تماشا بشینند.

این خیرین ارجمند خوابگاه دانشجویی امامی، اسکلت آهنی آزمایشگاه مرکزی و اسکلت خانه رفاهی خواهران را احداث و اهدا کرده‌اند و همچنان حال، بین این ساختمان‌ها و حامی برنامه‌های دانشگاه و دانشجویان هستند.

زهره امامی کاشانی چهارشنبه 18 مهر 1403 به دانشگاه کاشان آمدند؛ از خوابگاه مرحوم پدر و دیگر خوابگاه‌های دانشگاه دیدن کردند. با دانشجویان به گفت و گو نشستند و با حضور در دفتر ریاست دانشگاه از عزمشان برای استمرار همراهی با دانشگاه کاشان سخن گفتند.

دکتر سعید گلابی، خانم دکتر مرضیه کفیل و خانم فرشته کرباسچی که از زمینه سازان و بستگان این خیرین گرانقدر بوده و هستند؛ در این بازدید اعضای بنیاد حامیان و مسئولان دانشگاه را همراهی کردند.