یادداشت علی محمد الماسی، مدیر عامل بنیاد حامیان دانشگاه کاشان به مناسبت سیزده سالگی این بنیاد
بنیاد حامیان دانشگاه کاشان که وارد سیزدهمین سال فعالیت خود شده است؛هر شنبه در دفترش در طبقه فوقانی ساختمان مجموعه دانشکده های علوم پایه، محل حضور خیرین مهروز، مسئولان دانشگاه، دانشجویان، اساتید، کارکنان و مراجعان است.
در هر جلسه، فصل نوینی برای شکفتن نوشکوفه هایی از این دشت پر گل و ریحان رخ می نماید و همین تکرار و استمرار است که دانشگاه کاشان را سرآمد جذب خیرین آموزش عالی ساخته است و سکینه و پشتوانه ای برای آحاد دانشگاهیان این مرکز علمی فراهم آورده است.
بنیاد حامیان دانشگاه کاشان در این سالها فقط ساختمان نساخته است. این بنیاد در کنار زمینه سازی حضور خیرین برای گسترش فضای های کالبدی مورد نیاز، به حوزه های روزآمد و تازه ای از بایسته ها و مطالبات دانشگاهی ورود کرده است.
یک روز صندوق قرض الحسنه دانشجویی فاطمه الزهرا(س) از آن سربرآورده و از زمان تاسیس تا امروز همواره دانشجویان را مورد حمایت قرار داده است.
مدتی در چندین کرسی وقفی با حمایت خیرین فرصت تدریس اساتید بین المللی را برای دانشجویان فراهم آمده است.
یک روز ایده بنیاد کتاب مطهر در آن شکل گرفته تا نوع تازه ای از امانت دادن کتاب به دانشجویان پایه ریزی شود.
یک روز حمایت از نخبگان و دانش آموزان در ذهن سیال خیرین جوانه زده. روز دیگر اعطای بورسیه به دانشجویان ممتاز تحقق یافته.
یک روز برای تأمین تجهیزات آزمایشگاهی تبادل اندیشه شده و روز دیگر برای تامین نیازهای خوابگاهی، رفاهی و ورزشی دانشجویان مهربانانی پیش قدم شده اند.
این دفتر، روزی میزبان مسن ترین خیرین آموزش عالی مرحوم حاج احمد امامی کاشانی در مرز نود سالگی و مرحوم دکتر عباس مازوچی در نود و دومین سال زندگی اش بوده است و یک روز میزبان جوان ترین خیر آموزش عالی نادیا شاطر کاشانی در نه سالگی.
اینجا به سوی همه خیرین آغوش گشاده است از بلند همتانی که ساختمانی را برای یک دانشکده یا یک خوابگاه با تجهیزاتش ساخته اند و اسبابش را فراهم آورده اند تا کریمانی که بانی تجهیزات و کتاب و بورسیه دانشجویان شده اند.