⭕️دیدار و‌ گفتگوی حضوری و تلفنی با شروین و شیده در سوریجان و ونکوور

در شبی که بوی پاییز می‌آمد در حیاطی مصفا، بانوی مهرگستر و هنرورز شیده نراقی با صمیمیتی سرشار، میزبان سرپرست و اعضای بنیاد حامیان دانشگاه کاشان بود.
این نشست گرم در کنار درختان انار و انجیر در سراهای به هم پیوسته نراقی و عرفانی برگزار شد و‌ گفت و‌شنودهایی صمیمی و امیدافزا تبادل شد.
خیر دانش‌ورز دکتر شروین عرفانی دیگر حاضر این دورهمی بود که کلامش را بر بال شبکه ارتباطی نشاند و از ونکوور کانادا در این نشست حاضر شد.
دکتر شروین عرفانی، شیده نراقی و فرزند دانشمندش دکتر تورج دریایی از خیرین دانشگاه کاشان هستند که ثمربخشی‌های زیادی تا کنون داشته و انشالله در آینده خواهند داشت: تأسیس و پشتیبانی از کتابخانه کاشان شناسی، تقبل بورسیه، تشویق ایرانیان مقیم خارج از کشور به مشارکت در توسعه دانشگاه و حمایت از دانشجویان، کمک به خرید کتاب برای کتابخانه بنیاد کتاب مطهر، تقبل اهدای جایزه به پژوهشگران برجسته حوزه کاشان شناسی و… از شمار این خیرافشانی‌هاست.