نوبت دهش؛ نوبت مهرورزی خیرین در جمع دانشجویان

امروز مبارک روزی بود. اجتماع همدلانه دانشجویان و خیرین دانشگاه. سالن سردار شهید سلیمانی لبریز ذوق و شور و شکوفایی بود.
شادمانی دانشجویان رتبه اول، شعف خیرین از دیدن و دیدار دانشجویان، اشتیاق مسئولان دانشگاه و بنیاد حامیان دانشگاه از صمیمیت و شکوه این اجتماع.
برنامه با عکس یادگاری در آتلیه عکاسی روابط عمومی شروع شد، با قرآن خوانی یکی از همکاران انتظامات، رسمیت یافت با خیر مقدم و سخنان معاونت آموزشی (قائم مقام ریاست محترم دانشگاه) و مدیرعامل بنیاد حامیان دانشگاه ادامه یافت.
نوبت به سخنرانی مهمان ویژه برنامه رسید. دکتر امین امینی استاد بازنشسته دانشگاههای استرالیا از قریب هشت دهه زمانه و زندگی خود گفت و امید و انگیزه و پشتکار را به دانشجویان توصیه کرد.

اجرای نقالی (داستان رویارویی سهراب و گرد آفرید) توسط دانشجو فرهمند فرزانگان رتبه اول کارشناسی ادبیات، پرسش‌های دانشجویان، دلنوشته‌های خیرین، سخنان مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، بخش‌های دیگر این برنامه بود.
دانشجویان قبل از دریافت لوح تقدیر و کارت هدیه و پس از قرائت اسامی خیرین به پا ایستادند و برای خیرین کف زدند.
لوح‌ها اهدا شد و هریک توقفی برای عکس یادگاری داشتند.
برنامه با عکس دسته جمعی پای پله‌های سازمان مرکزی دانشگاه پایان یافت.

خدا قوت به ستاد برگزاری مراسم که شامل این بخش‌ها بود: بنیاد حامیان، معاونت آموزشی، معاونت اداری مالی، حوزه ریاست و روابط عمومی، مدیریت ارتباطات فرهنگی، مدیریت حراست.

17 خرداد ماه 1402