همزمان با روز احسان و نیکوکاری، بانوان خیّر دانشگاه کاشان در جمع دانشجویان حضور یافتند

دیدار گرم، دوستانه و‌ بی آلایش جمعی از مهربانوان با دانشجویان صبح دوشنبه 15اسفنده ماه جاری، برگزار شد.
در این دیدار که در دو بخش نشست در سالن کنفرانس سردار شهید سلیمانی و بازدید از خوابگاه خیر ساز بابا خلیل«احداثی خیر ارجمند مرحوم حاج سید مرتضی هاشمیان» برگزارشد؛ فرصت مطلوبی فراهم آمد تا دانشجویان دختر ضمن تشکر از مشارکت‌های خیرین محترم در توسعه و تعالی دانشگاه، نیازها و مباحث مورد نظر خود را مطرح کنند.
در لحظه، لحظه این نیم روزه به یادماندنی، برق شوق، رضایت و شکرگزاری دو جانبه را در چشم دانشجویان و بانوان مهروز، می‌شد به نظاره نشست. همدلانگی شیرین و خواستنی، شوق زمینه سازی پرورش نسل فردا، امید و آرامش و نوآشنایی و صمیمیت از برکات این اجتماع بود.
گفتگوهای مهرورزان و‌ دانشجویان هر دو از سر دوستی و گره گشایی و برای همین لبریز از گلواژه‌های محبت و صفا بود.
خدایا این جمع همیشه پر رونق و پر تکرار باد.