از افتخارات دانشگاه کاشان حضور و مشارکت خیرین است

در آیین تجلیل از 114 دانشجوی رتبه برتر، رئیس محترم دانشگاه کاشان حضور و مشارکت خیرین را مایه خیر و برکت این دانشگاه عنوان کرد و افزود: فضاهایی که با حمایت مالی خیرین ساخته می‌شود باعث تعلق خاطر بیشتر و انگیزه و آرامش بیشتری به تحصیل دانشجویان می شود.

دکتر عباس کتابی / رئیس دانشگاه کاشان

از افتخارات دانشگاه، حضور و مشارکت خیرین است
مدیر عامل بنیاد حامیان دانشگاه کاشان هم در این نشست  از حضور خیرین قدردانی کرد و گفت: یکی از افتخارات دانشگاه حضور و مشارکت خیرین است که در زمینه های مختلف ورود و رشد علمی و پژوهشی این دانشگاه را رقم زده اند.
علی الماسی  با اشاره به اینکه یکی از رسالت های مدیریت دانشگاه جامعه محوری است، خاطر نشان کرد: با مشارکت هر چه بیشتر مردم می تواند بالندگی فرزندان دانشجوی این دانشگاه را شاهد بود.
وی به بورسیه تحصیلی 114 دانشجوی این دانشگاه توسط یکی از خیرین اشاره کرد و افزود: خداوند باری تعالی خیر اخلاقی را سرآمد همه وجود انسان قرار داده است و انسان در این خیر اخلاقی و کمک به دیگران بیشترین لذت را می برد.
در پایان این آیین از حامیان دانشگاه و ۱۱۴ دانشجوی نمونه آموزشی دانشگاه کاشان تجلیل شد.

علی محمد الماسی / مدیر عامل بنیاد حامیان دانشگاه کاشان