برگزاری رویداد علمی مسابقه طراحی معماری اسکیس با حمایت بنیاد حامیان دانشگاه کاشان

رویداد علمی مسابقه طراحی معماری اسکیس «ورودی‌های فراموش‌شده کاشان» سه شنبه دهم آبان‌ماه 1401 با حضور دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد معماری دانشگاه کاشان و شرکت کنندگانی از سراسر کشور در خانه تاریخی بروجردی‌ها به صورت حضوری و مجازی برگزار شد.

این گردهمایی علمی شامل مراسم افتتاحیه، سخنرانی های علمی، بازدید میدانی، مسابقه طراحی، داوری آثار و اختتامیه بود که از ساعت 9صبح تا 19در فضایی صمیمی و پرنشاط برگزار شد.
سخنرانان بخش نشست علمی دکتر احمد دانایی نیا با موضوع ورودی‌های فراموش شده خانه ایرانی، دکتر محمدرضا حاتمیان با موضوع روند طراحی پروژه، دکتر جواد دیواندری با موضوع معماری بومی ایرانی، دکتر مرتضی مرتضی صدیق، دکتر فرهاد مزدیان فرو مهندس محمد حسین منتظر بودند.
نفرات اول تا سوم این مسابقه طراحی معماری که پس از بررسی همه جانبه داوران معرفی شدند؛ به ترتیب یوسف اسکندری، عطیه رئیسی و علیرضا پولاد سنج بودند که به ترتیب سی، بیست و ده میلیون ریال به ایشان اهدا شد.

مسابقه اسکیس به اهتمام اداره میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی کاشان، گروه معماری و مرکز پژوهشی کاشان شناسی دانشگاه کاشان و با حمایت بنیاد حامیان دانشگاه کاشان برگزار شد.