خانواده محترم کتابچی همزمان با اربعین درگذشت ام‌الخیرات حاجیه خانم اقدس نوربخشیان به یاد این مرحومه، پانصد میلیون ریال به صندوق قرض‌الحسنه دانشجویی فاطمه‌الزهرا(س) هدیه کردند و بورسیه پانزده دانشجوی دانشگاه کاشان را متقبل شدند

روح «ام الخیرات» همچنان حامی دانشگاه کاشان

خانواده محترم کتابچی همزمان با اربعین در گذشت ام الخیرات حاجیه خانم اقدس نوربخشیان به یاد این مرحومه، پانصد میلیون ریال به صندوق قرض الحسنه دانشجویی فاطمه الزهرا (س) هدیه کردند و بورسیه پانزده دانشجوی دانشگاه کاشان را متقبل شدند.
این تقبل خیر در فضایی مشحون از صمیمیت و صفا و  در منزل مرحوم حاج امیر کتابچی  و در حضور رئیس دانشگاه و اعضای هیأت مدیره بنیاد حامیان دانشگاه کاشان انجام شد.
در این نشست که اعضای خانواده‌های کتابچی و نوربخشیان حضور داشتند دکتر عباس کتابی رئیس دانشگاه کاشان، دکتر حمیدرضا فهیمی تبار رئیس هیأت مدیره بنیاد حامیان، حاج مهدی کتابچی عضو هیأت مدیره بنیاد حامیان و علی محمد الماسی مدیر عامل بنیاد حامیان طی سخنان جداگانه ای با گرامیداشت یاد و خاطره مرحومه حاجیه خانم نوربخشیان  بر اهمیت حضور اثر بخش خیرین در دانشگاه تاکید کردند و افتخارات و ممتازی‌های دانشگاه کاشان را ناشی از برکت حضور، حمایت و پشتیبانی خیرین گرانقدر دانستند.
آقای دکتر سید جواد ساداتی نژاد وزیر محترم جهاد کشاورزی و رئیس اسبق دانشگاه کاشان و بنیان‌گذار ستاد خیرین دانشگاه نیز به صورت تلفنی از عزم بلند خانواده کتابچی در توسعه خیریه‌های متعدد در کاشان تمجید و برای روح درگذشتگان این خانواده طلب مغفرت کردند.