نشست ریاست محترم دانشگاه کاشان و بنیاد حامیان و معاون محترم آموزش و مدیر محترم تحصیلات تکمیلی با خیّر ارجمند جناب آقای ابوالفضل بهرمند

این جلسه با حضور مدیرعامل و اعضای محترم بنیا حامیان دانشگاه، معاونت محترم آموزش و مدیر محترم تحصیلات تکمیلی در سالن سردار شهید سلیمانی در راستای اعطای بورسیه تحصیلی تشکیل گردید.

ریاست محترم دانشگاه گزارشی از نشست رؤسای دانشگاه‌ها با حضور مقام عالی وزارت را مطرح و مراتب تقدیر از کلیه اعضای بنیاد حامیان به عنوان دانشگاه برتر در حوزه خیّرین در این اجلاس را به عمل آوردند.

آقای دکتر کتابی با توجه به نگرانی‌های مطرح شده در اجلاس رؤسای دانشگاه‌ها در خصوص پایین آمدن شاخصه‌های امید و … به ضرورت توجه ویژه به دانشجویان و برگزاری نشست‌هایی با حضور دانشجویان که به ارتقاء روحیه امید و اعتماد و رقابت مثبت آن‌ها بی‌انجامد تأکید نمودند

آقای علی‌محمد الماسی در راستای این گزارش تاکید نمودند که این موضوع مسئولیت ما مبنی بر تلاش فعالانه‌تر و بیشتر را دو چندان می‌کند تا خدایی ناکرده در پیشگاه خداوند به جهت ضعف مدیریت یا کم کاری نسبت به دانشجویان عزیز به عنوان سرمایه‌های این مرز و بوم مورد مؤاخذه قرارنگیریم.

کلیه اعضاء به ضرورت رعایت شفافیت و روشن بودن مسیر کسب امتیاز توسط دانشجویان و تعلق جوایز تاکید نمودند.