پنجمین گردهمایی خیران آموزش عالی کشور / حضور فعال بنیاد حامیان و مشارکت چهارنفر از خیّرین دانشگاه کاشان، در تامین اعتبار صندوق حمایت از دانشجویان 4 خرداد ماه 1401

محمدحسین امید مدیرعامل بنیاد حامیان علم‌وفناوری ایران، ضرورت بهسازی و نوسازی خوابگاه‌های دانشجویی و پویش حمایت از دانشجویان کم توان مالی را از دیگر محورهای این گردهمایی برشمرد و گفت: از اسفند ماه ۱۴۰۰ بنیاد حامیان علم و فناوری اعطای تسهیلات وام شرافتی به دانشجویان کم بضاعت در قالب کمک هزینه تحصیلی ماهانه به مبلغ ۴۰۰ هزار تومان آغاز کرده است. بنیاد حامیان علم و فناوری ایران از سال ۹۵ راه اندازی شد و اولین گردهمایی خیران آموزش عالی کشور در مشهد، دومین گردهمایی در تهران، سومین گردهمایی در شیراز، چهارمین گردهمایی در تهران و پنجمین گردهمایی نیز به میزبانی شیراز در حال برگزاری است.