بازدید مهندس پرویز منوچهری کاشانی از پروژه مرکز فناوری و اطلاعات (IT) دانشگاه کاشان 16 اردیبهشت ماه 1401

خیر ارجمند جناب آقای مهندس پرویز منوچهری کاشانی روز جمعه شانزدهم اردیبهشت 1401 با حضور رئیس دانشگاه و مدیر فنی و طرح‌های عمرانی از پروژه مرکز آی تی دانشگاه کاشان بازدید و بر روند چگونگی ساخت این پروژه قرار گرفت.

حضور آقای پرویز منوچهری در دانشگاه کاشان

مدیر فنی پروژه مرکز آی تی گفت: پروژه مرکز آی تی دانشگاه کاشان به مساحت 1700 متر مربع در دو طبقه ساخته می‌شود.

مهندس سید حسین سادات الحسینی افزود: سازه این ساختمان به شکل شمسه ومعماری سنتی و با نمای کامل آجر ساخته می شود. وی با اشاره به اهمیت این مرکز که تمام سیستم های اطلاعاتی در آن متمرکز می‍‎شود افزود: از آنجا که این مرکز باید ایمنی زیادی داشته باشد، اتاق سروری به مساحت 160 متر مربع در زیر زمین درنظر گرفته شده است.

مهندس سادات الحسینی میزان اعتبار ساخت  مرکز آی تی دانشگاه را حدود 200 میلیارد ریال عنوان کرد و اظهار داشت: این مرکز با اعتبار مالی خیر ارجمند مهندس پرویز منوچهری، در 10 اتاق، با تجهیزات  موتورخانه، سیستم های گرمایشی فن کویل و سرمایشی چیلر ساخته می‌شود.

وی پیشرفت فیزیکی پروژه مرکز آی تی دانشگاه کاشان را 45 درصد عنوان کرد و افزود: در صورت تامین اعتبار، عملیات عمرانی این مرکز، مهر ماه سال جاری به بهره برداری می رسد.