صعود ۶۱ پله‌ای آزمایشگاه مرکزی دانشگاه کاشان در شبکه راهبردی

معاون پژوهشی و ارتباطات علمی دانشگاه کاشان گفت: رتبه آزمایشگاه مرکزی دانشگاه کاشان در شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی از 108 به 47 ارتقا یافت.

دکتر مجید منعم زاده با اشاره به اینکه آزمایشگاه مرکزی دانشگاه کاشان در سال گذشته در جایگاه 108 قرار داشت، افزود: آزمایشگاه مرکزی دانشگاه کاشان از بین 330 آزمایشگاه خصوصی، دولتی، علوم پزشکی و آزمایشگاه های مرکزی این رتبه را کسب کرده است.

وی رضایت مشتری، کیفیت خدمات، تنوع آزمایشگاه، پاسخ گویی سریع، تعداد مشتری های خارج از دانشگاه، قیمت عادلانه، دقت آزمایش و نتایج، مشتری مداری، رضایت پرسنل ازمایشگاه، سایت مناسب، شکل ظاهری آزمایشگاه ها، استفاده از دستگاه های ایرانی، خرید از نمایشگاه ساخت داخل برای تجهیز آزمایشگاه، رعایت HSE (نظام ایمنی و سلامت) و تنوع خدمات را از جمله پتانسیل ها و ویژگیهای آزمایشگاه مرکزی دانشگاه کاشان در این رتبه بندی عنوان کرد.

آزمایشگاه مرکزی دانشگاه کاشان با هدف متمرکزسازی و ساماندهی تجهیزات پیشرفته آزمایشگاهی مورد نیاز در خردادماه سال 1395 به صوت رسمی کار خود را شروع کرد.

آزمایشگاه مرکزی دانشگاه کاشان توانست در سال 1396 رتبه اول کشوری در بین آزمایشگاه های مرکزی را کسب نماید. علاوه بر این آزمایشگاه مرکزی دانشگاه کاشان در سال 1398 توانست به عضویت فعال شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی دست یابد و رتبه اول شبکه آزمایشگاه های علمی ایران (شاعا) وزارت عتف را کسب نماید.