? استاندار اصفهان: خیرین از افتخارات و حامیان نظام جمهوری اسلامی هستند. وی کسب رتبه های برتر و پله های ترقی دانشگاه کاشان را مرهون تلاش های رئیس دانشگاه و حمایت و پشتیبانی خیرین عنوان کرد و اظهار داشت: اگر این توفیق حاصل شده نتیجه همیاری، همکاری و هم نوایی مردم شریف کاشان و خیّرین است.

دکتر رضایی در مراسم افتتاح کتابخانه مرکزی و اعطای دکترای افتخاری دکتر علی سعیدی در دانشگاه کاشان افزود: اگر کمک و همیاری خیرین نبود کسب رتبه های برتر دردانشگاه ها و دیگر افتخارات را شاهد نبودیم.

ویبا بیان اینکه دانشگاه مردمی  دانشگاهی است که در زمینه های ساخت دانشکده، کتابخانه و امور کارآفرینی کنند، خاطر نشان کرد: مدیرانی همچون دکتر زراعت رئیس دانشگاه کاشان، سرآمد و افتخار استان اصفهان هستند که این مدال ارزشمند همواره  باید در نسل بعدی استمرار پیدا کند.

وی کسب رتبه های برتر و پله های ترقی دانشگاه کاشان را مرهون تلاش های رئیس دانشگاه و حمایت و پشتیبانی خیرین عنوان کرد و اظهار داشت: اگر این توفیق حاصل شده نتیجه همیاری، همکاری و هم نوایی مردم شریف کاشان و خیرین است.