افتتاح کتابخانه مرکزی مزین به نام حضرت آیت الله سید مهدی یثربی در دانشگاه کاشان / دکتر عباس زراعت، ۵ مخزن کتاب به مساحت دو هزار متر، سالن مطالعه، انتشارات و صحافی را از ویژگیهای این کتابخانه عنوان کرد و افزود: این کتابخانه در راستای ترویج هر چه بیشتر فرهنگ کتاب و کتابخوانی، به عموم شهروندان خدمات ارائه خواهد کرد.

در سومین روز از هفته دستاوردها و افتخارات دانشگاه کاشان،  بزرگترین کتابخانه مرکزی شهرستان کاشان مزین به نام مرحوم حضرت آیت الله سیدمهدی یثربی با حضور  نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان ، استاندار اصفهان  و دبیر ستاد خیرین  وزارت علوم، تحقیقات و فناوری  و جمعی از خیرین در دانشگاه کاشان به بهره برداری رسید.
رئیس دانشگاه کاشان گفت: این کتابخانه به مساحت ۴۵۰۰ متر مربع در ۴ طبقه ساخته شده است.

وی خاطر نشان کرد: برای ساخت این کتابخانه حدود ۲۰۰ میلیارد ریال با مشارکت خیر آیت الله یثربی و شرکت عمران سی الک و اعتبارات دانشگاه هزینه شده است.