اعطای دکترای افتخاری به دکتر علی سعیدی / در سومین روز از هفته دستاوردها و افتخارات دانشگاه کاشان،دکترای افتخاری کارآفرینی به دکتر علی سعیدی کارآفرین نمونه کشور و حامی آموزش عالی با حضور معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و استاندار اصفهان و جمعی از خیّرین اعطا شد.

مهندس علی سعیدی متولد 1329 تهران، دانش‌آموخته دیپلم ریاضی، کارشناسی اقتصاد از دانشگاه ملی (شهید بهشتی) ایران و کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی از دانشگاه میشیگان امریکاست.

این کارآفرین نمونه به عنوان کارشناس امور تحلیل و بررسی اقتصادی پروژه‌های صنعتی، خدماتی در بانک‌های کشور، کارشناس عالی در تجارت بین‌الملل و قراردادهای بین‌المللی، مدیریت شرکت‌های تولیدی و پتروشیمیایی و سلولزی، مدیریت شرکت‌های تولیدی، خدماتی و مهندسی، مدیریت گروه صنعتی آرین سعید به عنوان هلدینگ سرمایه‌گذاری با حدود بیست شرکت زیر مجموعه و مدرس در حوزه‌های اقتصاد، بازرگانی و کارآفرینی و … فعالیت دارد  و علاوه برآن، به عنوان یکی از خیّرین ممتاز و مبرز آموزش عالی کشور در مجموعه وزارت علوم و به ویژه دانشگاه کاشان خدمات شایانی انجام و پروژه‌های بزرگی را به ثمر رسانده است.