⭕️ آزمایشگاه مرکزی دانشگاه کاشان رتبه برتر دانشگاه های کشور را کسب کرد / دکتر مجید منعم زاده در جمع خبرنگاران افزود: انجمن تحقیقات آزمایشگاهی ایران تعمیر و راه اندازی دستگاه NMR برای اولین بار در کشور با تکیه بر دانش کارشناسان و متخصصین دانشگاه کاشان و با استفاده از نخبگان داخل کشور بدون اتکا به کارشناسان خارجی از جمله موارد انتخاب برتری آزمایشگاه مرکزی دانشگاه کاشان در راستای سیاست‌ها و برنامه‌های انجمن تحقیقات آزمایشگاهی ایران است. وی خاطر نشان کرد:دستگاه NMR ازجمله دستگاه‎های با تکنولوژی بالا در حوزه تحقیقات دارویی و شیمیایی و ساخت شرکت بروکر آلمان Brukerاست.

معاون پژوهشی و ارتباطات علمی دانشگاه کاشان ارتقاء فعالیت های آزمایشگاه مرکزی در جهت خدمت رسانی به صنایع شهر و منطقه، ساخت تجهیزات با فناوری بالا در حوزه های مختلف در بخش فیزیک و سایر رشته های مرتبط را از دیگر موارد این انتخاب عنوان کرد.

این ساختمان به همت والای زنده‌یاد پروفسور رضا ارشدی احداث شد.