حاج آقا رضا مسلمی نیا

آقاي رضا مسلمي‌نيا فرزند علي متولد 1343 شمسي در مسلم‌آباد بخش قمصر (کاشان) است، او پس از تحصيلات ابتدايي، ابتدا به دامداري و کشاورزي و سپس به تراشکاري و پرسکاري پرداخت و در نهايت به پيشه باراندازي کالاهاي بازرگاني روي آورد. خيّر محترم طي چهل سال اقامت در تهران، از فعالان امور فرهنگي مساجد «امام موسي بن جعفر عليه‌السلام و شهدا و هيآت «ياحسين» و «محبين الزهراء» است، تأسيس صندوق خيريه احسان در سال 1385 از جمله توفيقاتي است که خداوند به اين خير والامقام ارزاني داشته است.

حاج آقا رضا مسلمي‌نيا در تاريخ 1395/6/8 شمسي افتخار ديگري در دفتر زندگي خود نگاشت، اين نازنين مرد پرتلاش به همراهي همسر و همراه هميشگي خود سرکار خانم صادقي و فرزندانش آقايان محمدصادق و محمدحسين، با حضور در دانشگاه کاشان هزينه ساخت «آزمايشگاه‌هاي بيوتکنولوژي» در 1500 مترمربع را عهده‌دار شد و هماي رحمت الهي را بار ديگر بر بام عمر با برکت خود نشاند.