تقدیر حامیان سلامت کاشان از کارکنان ایستگاه آب فرات دانشگاه کاشان

در نشستی صمیمانه و قدرشناسانه با حضور ریاست دانشگاه‌ کاشان اقای دکتر زراعت و ریاست دانشگاه علوم پزشکی اقای دکتر مروجی و اعضای حامیان سلامت، از کارکنان سلف سرویس دانشگاه در ایستگاه آب فرات دانشگاه کاشان تقدیر و تجلیل شد.
دکتر مروجی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان در این مراسم از تلاش‌های حامیان مردمی و اعضای ایستگاه فرات دانشگاه کاشان در همیاری و کمک به کادر درمان و بیماران کرونایی تقدیر کرد و گفت: این افراد با اعمال خداپسندانه و خیرخواهانه خویش، دانشگاه علوم پزشکی را در عرصه خدمات رسانی برای ارتقاء سلامت مردم به ویژه در بحران کرونا یاری کردند.

دکتر زراعت رئیس دانشگاه کاشان یکی از ماموریت‌های اساسی دانشگاه کاشان را جامعه محور بودن عنوان کرد و افزود: دانشگاه کاشان سعی دارد با ارتباطات مردمی و مسئولان شهر، دیوارهای بی اعتمادی مردم را با دانشگاه بردارد و در رفع نیازهای و مشکلات جامعه سهیم باشد و آنها را مرتفع نماید

مورخ: 99/11/4