صميمانه با خيّرين در همسايگي آفتاب

نخستین نشست کارگروه حامیان دانشکده مهندسی مکانیک

در بزمي صميمانه با حضور خيّرين دانشگاه؛ دکتر عليمحمد ساتر و حاجيه خانم زهرا کتابچي؛ در بام ساختماني که مزين به نام اين زوج نيکوکار است؛ ضمن تشکيل نخستين نشست کارگروه حاميان دانشکده مهندسي مکانيک؛ از اين خيّرين دانشگاه، قدرداني شد.
در اين نشست که صبح روز چهارشنبه دهم دي ماه 1399 و همزمان با سالروز تولد خيّر ارجمند حاجيه خانم زهرا کتابچي، برگزار شد، بر ضرورت نقش‌آفريني دانشکده‌ها در جلب و جذب خيّرين تأکيد شد.
شايان ذکر است «دستورالعمل تشکيل کارگروه حاميان در دانشکده‌ها» که به تازگي به دانشکده‌ها ابلاغ شده است؛ اهداف، وظايف، اعضاء، نحوه فعاليت و … تعيين و این کارگروه در دانشکده‌ها در حال شکل‌گيري است.
در مقدمه اين دستورالعمل مي‌خوانيم: «در راستاي جلب اعتماد خيّرين و واقفان، پايداري و تداوم حمايت خيّرين و تقويت فرهنگ احترام و تجليل از جايگاه خيّرين در پيشرفت دانشگاه، کارگروه خيّرين و واقفان در هر دانشکده تشکيل مي‌شود».